Ontmoet ons team

Karen

Ik ben Karen Vanveuren, gehuwd met Hans en mama van Manon & Clément. Sinds 2008 ben ik afgestudeerd als bachelor in de verpleegkunde optie geriatrie. Deze specialisatie richt zich op ouderen die meerdere aandoeningen tegelijkertijd hebben. Mijn droom werd werkelijkheid toen ik in 2015 samen met Liesbeth een zelfstandige thuisverplegingspraktijk kon opstarten. Ons doel is om onze geriatrische patiënten zo lang mogelijk, op een veilige en zinvolle manier thuis te verzorgen. Ik hou van de afwisseling van onze job, enerzijds mogen wij ‘zorgen voor’ en anderzijds zijn er de boeiende technische vaardigheden bij de ambulante zorgen .

Kwaliteit bieden op een warme en menselijke manier, dat is onze missie!

Liesbeth

Ik ben Liesbeth Rolly, getrouwd met Niels en sinds kort mama van een lief zoontje. Ik volgde mijn studies in Waregem en ben in 2011 afgestudeerd als gegradueerd verpleegkundige. Door stage te lopen in de thuisverpleging wist ik zeker dat dit de job van mijn leven is. Ik vind het van groot belang om een kwaliteitsvolle verzorging aan te bieden. Als ik binnenga in huis, is dat altijd met een grote glimlach waardoor de mensen snel op hun gemak zijn. De patiënt verzorgen zoals we zelf verzorgd willen worden, dat is mijn grootste doel! Ik vind het belangrijk om steeds up to date te zijn met de laatste veranderingen in de zorg, daarom volg ik op regelmatige basis boeiende vormingen. Wondzorg, palliatieve zorg, valpreventie, stomazorg, hartfalen… Een verrijking voor mezelf en een meerwaarde voor onze patiënten!

Wendy

Ik ben Wendy Driesse, getrouwd met Klaas en mama van 2 flinke tieners. Ik heb de eerste jaren in mijn loopbaan gewerkt als zorgkundige maar daarna koos ik voor een totaal andere sector. Toen mijn zoon werd geboren besefte ik dat ik de zorg miste, de overschakeling werd dus een logische stap. Doordat ik in het WZC waar ik tewerk gesteld was de opleiding gegradueerde verpleegkunde kon volgen en aansluitend de brugopleiding bachelor in de verpleegkunde heb ik niet getwijfeld. Ik kan fier zeggen dat ik dit met succes heb afgerond. De zorg voor mensen heeft altijd centraal gestaan in mijn leven. Ik draag onze mensen in mijn hart en voer de zorg steeds met heel veel liefde uit. Luisteren naar hun verhaal en er op de gepaste empatische manier op reageren vind ik een mooie uitdaging. Werken in de thuisverpleging doe ik ongelofelijk graag. Het geeft veel variatie en is zeer boeiend! Volgend jaar zal ik mij bijscholen tot wondzorgreferent, een uitdaging waar ik erg naar uitkijk!

Ann-Sophie

Ik ben Ann-Sophie Vandenbroucke, sinds juni 2020 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige. Tijdens mijn vakantiejob bij team Vanveuren mocht ik proeven van de thuisverpleging, een ervaring die erg meeviel want ik werk er nu voltijds. Ik ga elke dag met veel enthousiasme het terrein op en verheug me erop om de patiënten terug te zien. Ik hou van de teamspirit en professionaliteit die we als team uitstralen. Momenteel volg ik een opleiding medische pedicure om kwalitatieve voetverzorging te kunnen bieden aan huis. Op basis van je eigen voetprofiel bekijken we samen welke behandeling voor jou het meest geschikt is. Deze pedicure zal zeker een meerwaarde zijn in de thuisverpleging!

Hilse

Ik ben Hilse Bulcke en werk voltijds op de dienst hartbewaking in AZ West te Veurne. Daarnaast help ik graag mee waar nodig bij Team Vanveuren. Mijn visie is kwaliteitsvolle zorg aanbieden en de patiënten holistisch benaderen. Om mijn kennis te verruimen heb ik mij een tijd geleden bijgeschoold als bachelor in de verpleegkunde. Zo vind ik het belangrijk om een kritische blik te werpen op de zorg en mijn handelingen steeds in vraag te stellen. Ook het creëren van een vertrouwensband bij de patiënten is van essentieel belang om zorg op maat te kunnen bieden.

Griet

Ik ben Griet Bruynooghe, gehuwd met Frederik en mama van twee tieners: Lander & Lucas. We wonen in Pervijze, deelgemeente van Diksmuide. Ik ben sinds 2010 tewerkgesteld in het WZC Sint-Bernardus in De Panne als zorgkundige. Sinds september’18 combineer ik mijn job met een opleiding tot gegradueerd verpleegkundige, die ik hoop te beëindigen in juni’21. Ik kreeg onlangs de kans om in te springen bij Team Vanveuren. Een uitdaging die ik niet uit de weg kon gaan en die me helpt verder te ontplooien als verpleegkundige. De combinatie van woonzorgcentrum en thuisverpleging spreekt mij aan, 2 verschillende werelden maar met 1 grote gemeenschappelijke noemer: ‘met hart en ziel zorgen voor”…